Perşembe, Şubat 09, 2017

GUVENI YOKETMEK CINAYETTIR



Guven duygusunu neredeyse yitirmis olan birine, geride kalmis guven kirintilarini da yok etmek bur cinayettir. Guveni kirmak, yok etmek cinayetten farksizdir. Guven insanlarin arasindaki iletisimin en temel araclarindandir.  Kirilmis bir bardagi vitrine koymanin bir mantigi var midir?
Yine yanildim arkadaslar, yine; guvensizligin ucurumunda buldum kendimi.. Guven bir iliskide herseyken,  benim iliskilerimde her zaman bir hic olarak kaldi. Bir iliski guven uzerine kurulur.  O binayi kuramiyorum. . Ne yapsam ne etsem kuramiyorum. .
Iliskimizin 1. Ayinda bugun 3. Kez guvenim kirildi. . Boxerli bir adamin fotograflarini begenmek sevgilime birsey kazandirmayacak fakat benim icimde kalan guven kirintilarina bir kez ufurecekti.. Peki eline ne gecti ki? Ustelik sakasina telefonunu karistirayim dememin ardina panikle telefonu elimden aldigi vakasindan sonra?
Neden bir turlu iliski kuramiyorum? Ben 1 kez asik oldum ve 2 kez de sevdim.. Ve sonuc mu? Her zaman ki gibi hayal kirikligi.. Ne bir ozur, ne bir aciklama ne de bir gonul alma..
Gecmis iliskimde cok kotu deneyimler gecirdim. . Aldatilmalar, salak yerine konulmalar, alay edilmeler. . Anlayacaginiz guvenin kirintilari kalmisken,  suan ki sevgilim acimadan o kirintilara ufuruyor..
Guven duygusu olmayan bir insan hictir. Yasamakla yasamamak arasinda ki o Ince cizgidedir. Deger mi o son kirintilari benden almaya?  Bana kiymaya deger mi?
Eger aklin cinsellikteyse,  3 yil sonra son kez iliskiye karar vermis bana neden kiydin? 
Tanrim kotu kullarini sen affetsen ben affetmem demis; Bergen.
Hayatimda kendime ornek aldigim insandir Bergen abla.. Katiline asik olmak demek Bergen demekti. . Tum o guvensizliklere,  cefaya , yalan,  dolana,  insanlara ve insana ragmen.. En sonda sonu da asik oldugu, ugruna hayatini feda ettigi kisiden geldi..
Aramizda pek bir fark yok.. O zorluklari pavyon- sevgili- aile ekseninde cekti, bense tore-aile-sevgili arasinda.. Ve tipki bergen gibi bana da kiymak istiyor; zerre olan guvenimi alarak..
Kiyma bana cocuk.. Kiyma. .

Not: Yazi telefonda yazildigindan imla ve yanlis yazimlar icin ozur dilerim.


Kirmizibasliklicocuk 
9 Subat Persembe 22:31

4 yorum:

  1. Merhabalar kirmizibasliklicocuk
    Günvenle ilgi yazın güzel.
    Evet,sana katılıyorum.
    Güvendiğin kişi güvenini boşa çıkarmışsa iştee o zaman insan dünyada en yalnız kisi hissediyor,bu his en kötü hisdir.
    Bu arada bergen şarkıları dinledim, kadın içten söylüyor ve şarkıları çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ediyorum Ahmet Bey..
      Birinden birsey satin alirken dahi guven uzerine kurulu bir edim iliskisi varken, iliskide olmaz mi?
      Arkanizi dondugunuzde guvenle uyuyacaginiz birisi olmali..
      Her an guvensizlikle, aldatilma korkusuyla bir iliski yurumez. . Bunu karsi tarafa hic anlatamadim. Bugune kadar dokundugum 3 tende de bu iliski maalesef kurulamadi.
      Uzgunum..
      Okuyanlar bu iliskiye ehemmiyet gostersinler. . Belki de siz karsi tarafin son umudusunuzdur..
      Iyi gunler dilerim..

      Sil
  2. merhabalar bende yeni katıldım aranıza fakat makale yazılarınız çok az günlük sürekli makale yazıları paylaşırsanız sizi takip etmeye başladım ingilizce tercüme yeminli tercüme Medyum blogunuz çok kaliteli maşallah güveni yok etmek tabiki cinayettir herkez birbirine güven duymalı ve güvenli sitelerde gezinmeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmail Bey, pek giremedim. Eski sevgilim ve okul yüzünden. Bundan sonra yanlız kalacağım ve bütün kinimi ve nefretimi yazılara dökeceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil